Фирма Карабулев е водещ производител на интериорни врати и прозорци с дългогодишна история. В нашия каталог предлагаме:

Гладки интериорни врати

Колекция “Класик” – Ламинирани врати с изкуствено покритие върху МДФ, имитиращо различни дървесни видове като: дъб, акация, орех, череша и други.
Колекция “Натура” – Врати, изработени от естествени фурнири с богато разнообразие от дървесни видове: дъб, ясен, череша и други, както и във вариант технически фурнири по каталог.
Колекция “Интарзия” – Разнообразни дизайн решения чрез комбиниране на технически фурнири, използвайки естествените шарки на дървесината.
Колекция “Колор” – Вътрешни врати с разнообразие от цветове върху гладък МДФ. Повърхността е 50% гланц. Цвят по RAL.
Колекция “Супер гланц” – Вратите от Серия „Супер гланц“ предлагат разнообразие от цветове върху гладък МДФ Повърхността е 100% гланц. Цвят по RAL.

Остъклени и профилирани интериорни врати

Колекция “Младост” – Врати, предлагащи стандартни решения за остъкление. Могат да бъдат изработени както от ламинат, така и от фурнир.
Колекция “Силует” – Врати, предлагащи асиметрични елегантни решения за остъкление. Могат да бъдат изработени както от фурнир, така и от ламинат.
Колекция “Сторгозия” – Вратите от Колекция „Сторгозия“ предлагат комбинация от остъкление и профилиране в класически стил. Изработени от фурнирован МДФ.
Колекция “Тетрис” – Вратите от Колекция„Тетрис“ предлагат интересни решения за остъкление и профилиране. Комбинираните варианти се изработват от фурнир. Вратите само с остъкление могат да бъдат ламинирани или фурнировани.
Колекция “Фешън” – Вратите от Колекция „Фешън“ са с модерен дизайн.Решения, подходящи за домове с елегантна, изчистена визия. Изработват се от фурнирован или лакиран МДФ , профилирани с масивни елементи на остъкленията.
Колекция “Европа” – Вътрешните врати от Колекция „Европа“ са с класически дизайн. Търсени са модерни интерпретации на традиционния за Европа стил. Изработват се от фурнирован или лакиран МДФ. Вратите са профилирани, с масивни елементи на остъкленията.
Арт колекция – Интериорните врати от Арт колекцията са предназначени за клиентите с вкус към изкуствата и цветните акценти в интериора. Изработени от лакиран МДФ , профилирани.

Таблени интериорни врати

Колекция “Престиж” – Вратите от Колекция „Престиж“ са с класически дизайн. Решения подходящи за домове в аристократичен стил. Изработват се от фурнирован МДФ с масивни елементи на таблите.
Колекция “Мастър” – Вратите от Колекция “Мастър“ са изработени от готови пана имитиращи таблени врати. Възможни са всички цветове по RAL каталог. Богатото разнообразие от модели в класически и съвременен стил правят интериорните врати от колекцията подходящо допълнение към всеки тип обзавеждане.